ДПС в Ардино номинира 16 кандидати за народни представители

16 души са номинирани за кандидат-депутати за 43-то Народно събрание от 30-те местни съвети на ДПС в Ардино. В последния момент самоотвод направиха трима. Това стана ясно днес на разширеното събрание на общинската организация на ДПС в Ардино.

Дневният ред на форума, ръководен от Общинския председател на Движението в Ардино Изет Шабан, включваше три точки. Общинският лидер на ДПС в Ардино запозна присъстващите с решенията на Централния съвет на ДПС и критериите за номиниране на кандидатите за народни представители на предстоящите предсрочни парламентарни избори през октомври.

Гост на събранието бе  областният лидер на ДПС Бахри Юмер.

В Ардино започна провеждането на разширените общински събрания на структурите на ДПС в областта за излъчване на номинации за кандидат-депутати на предсрочните парламентарни избори през октомври. Събранията в останалите шест общини ще продължат до 14 август. На 15 август ще се проведе заседание на Областния съвет на ДПС, на което ще бъдат обобщени всички предложения и ще бъдат изпратени в Централния изборен щаб. Списъкът с имената ще бъде по азбучен ред. Централното ръководство ще подреди кандидатската листа на ДПС за предстоящите парламентарни избори.
Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини