Арестуваният за педофилия Стойчо бил известен със сексуални „геройства”

Съседите в бл.9 на ул."Стадионска"на Стойчо С. от Кърджали ,обвинен в педофилия, искат затвор за своя съсед.Те твърдят че известния си с пристрастеността към чашката кърджалиец не за първи път извършвал сексуални геройства.

Както Кърджали бг вести първи писа Стойчо С. Бе задържан и обвинен в педофилско посегателство над 8 годишно момиченце от неговия блок. То играло на детската площадка, когато Стойчо го примамил с шоколад в дома си,където го съблякъл и опипвал,според показанията на детето.

Съседите на кърджалиецът твърдят,че той редовно водил в дома си мургави жени от кв.”Боровец.”.Даже една порядъчна жена била прилъгана.

 Стойчо превърна детската площадка пред блока в място за пиене.Той лиши децата от място за игра,твърдят още съседи.Сега когато кърджалиецът бил в ареста децата отново се върнали на детската площадка.

Искаме справедлива присъда.Искаме глътка въздух.Не желаем Стойчо за съсед,казват комшии.

 Стойчо все още е в ареста.Той е привлечен като обвиняем и според Районна прокуратура има доказателства,които се базират на разпита на детето и на двама полицаи.Окръжният съд е направил извод,че е налице обосновано предположение за извършено престъпление-блудство.Затова и е постановена мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Предстои приключване на досъдебното производство и се очаква Районна прокуратура да внесе обвинителния акт,ако намери ,че е налице престъпление.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини