Млада надежда на ватерпола в Кърджали надмина треньора си по отбелязани голове в един мач

Калин Карагяуров

Млада надежда на водната топка в Кърджали надмина треньора си по отбелязани голове в един мач. Емре Мюрен от „Арда Уникум” наниза 17 гола в един мач, като подобри постижението на треньора си Калин Карагяуров от 15 попадения. Емре , който е състезател в отбора на момчетата отбеляза общо 29 от всичките 31 гола, които нашите ватерполисти инкасираха във вратите на „Аква-спорт”-Варна и „Красна поляна” на Държавното първенство група С за момчета в столицата. Нашите успяха да обърнат миналогодишния шампион,отборът от Варна с 14:12. Много оспорван бе мача с „Красна поляна”, който загубихме в последните минути с 17:18. ”Арда Уникум” се класира на 12 място в държавния шампионат , като се утвърди като най-добрата школа за момчета в Югоизточна България.

В момента треньорът на отбора Калин Карагяуров обучава деца по програмата „Научи се да плуваш”. Той вече си е набелязал млади таланти, които да привлече във ватерполния тим.

На 4-5 юли „Арда Уникум” ще бъде домакин на държавен турнир за юноши младша възраст група Б. Той е за класиране от 7 до 10 място. Ще участват ЦСКА, КПС-Пловдив и КПС-Варна.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини