Регионалният шампион в димитровградското издание на Kamenitza Фен Купа 2014 е тимът на “Белатрикс“ от Кърджали

 Регионалният шампион в димитровградското издание на Kamenitza Фен Купа 2014 е тимът на“Белатрикс“от Кърджали, а заедно с него за националните финали се класира и отборът на подгласниците от Хасково“МК Галакси“.

Регионалният шампион в димитровградското издание на Kamenitza Фен Купа 2014 е тимът на“Белатрикс“от Кърджали, а заедно с него за националните финали се класира и отборът на подгласниците от Хасково“МК Галакси“.Финалният мач бе много емоционален и претърпя доста обрати. Краят на първото полувреме дойде при резултат 1:0 за“Белатрикс“.Още в първите минути на второто полувреме“Галакси“преминаха от дефанзивна към офанзивна формация и бързо изравниха. Резултатът остана непроменен до края на редовното време и се наложи шампионът да се определи чрездузпи.“Белатрикс“бяха по-точни от бялата точка и в крайна сметка грабнаха регионалната Фен Купа за Родопите.

Останалите 63 мача от програмата също предложиха много емоции и близо 350 попадения. Всеки гол реализиран по време на турнира, включително от квалификации, полуфинали и Националните Финали ще бъде отчетен като дарение от 1 лев, а събранатасума ще бъде инвестирана в подобряване на футболната среда в града на бъдещите Национални шампиони на Kamenitza Фен Купа 2014. Капиталът на“Дари гол“до момента е 5623 лева, а голяма част от дербитата тепърва предстои.

Другата голяма награда за Националните шампиони е мечтаното от всеки футболен фен пътуване до легендарния стадион Маракана в Рио де Жанейро, където първенците на турнира ще гледат мач на бразилския национален отбор.

Почетните трета и четвърта позиция бяха заети от тимовете“Уефалона“и“Арда 1924“.Мачът между тях се реши чрез дузпи и завърши с 3:2 за“Уефалона“.Освен първите четири призови места, с индивидуални награди бяха отличени и Атанас Траянов –“Най-добър вратар“,Иво Конгалов –“Най-атрактивен състезател“,а призът за“Най-спортсменски отбор отиде при момчетата от тима на“Бригада“.Със специална грамота за най-резултатен отбор на димитровградските полуфинали бяха наградени не един, а два тима- шампионите от“Белатрикс“и подгласниците“Галакси“.И двата тима отбелязаха по 26 гола за 7-те си мача и с това дадоха най-голям принос към социалната кауза“Дари гол“.Най-резултатните отбори през този сезон ще имат честта да излъчат по един свой представител за Звездния мач на Kamenitza Фен Купа, който ще се проведе под патронажа и с участието на Христо Стоичков и приятели, след края на турнира.

Призовете изброени до тук са само малка част от наградите раздадени на стадион“Раковски“в Димитровград. Късметът се усмихна на Христина Василева, която спечели чисто нов смартфон Samsung Galaxy Core от куиз играта на GLOBUL, в която феновете отговарят на въпроси свързани с Фен Купа. Най-ловкият“футболен жонгльор“сред участниците в едноименната активация на Ford Moto-Pfohe бе Живко Митев. Той реализира впечатляващите 103 крачета от седнало положение и бе награден със спа-уикенд за двама в луксозен хотел в Банско. Множество утешителни награди и аксесоари бяха раздадени и от очарователните момичета на Фен Купа, които обгрижваха гостите и им предлагаха освежаващия нов вкус на Kamenitza Fresh Касис и Лайм.

Следващата спирка по пътя на Kamenitza Фен Купа 2014 е в Стара Загора на стадион“Берое“(изк.-терен), където ще се проведе полуфиналният кръг за отборите от Стара Загора и Сливен.

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини