Педофил се гаври с невръстно кърджалийче, примамва го с шоколад

Педофил примами 8 годишно момиченце от Кърджали и се гаври с него в дома си.Шестдесет и две годишният мъж от Кърджали наблюдавал от балкона си как детето си играе пред блока.Заговорил го от терасата.Слязал при него и го поканил да му отиде на гости като му обещал,че ще му даде шоколад.В апартамента си педофилът отвел кърджалийчето на спалнята.Съблякал го.Съблякъл и се и той.Започнал да се гаври с детето.„Момиченцето се уплашило и се опитало да вика за помощ.Уплашил се и педофилът.Той извел гостенката си от апартамента.

Вечерта жертвата след като се съвзела от шока се оплакала на майка си.От своя страна майката се обадила на полицията.Педофилът бил задържан след няколко дневно издирване ,защото имал две жилища и се опитал да се укрие.При оглед в дома,където завел детето били открити множество кошнички с играчки за момиченца. Пред разледващия полицай той първоначално признал, че е сгрешил като поканил детето в дома си. После започнал да отрича.

Районият съд преди седмица постанови мярка задържане под стража.Назначен е служебен защитник.Наблюдаващ прокурор е Мирослав Кръстев от Районна прокуратура -Кърджали.

Пред Кърджали бг вести той потвърди, че има такъв случай,но отказа коментар и подробности.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини