Олеле. Какви новини от Никол Шерцингер (видео)

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Никол Шерцингер си е световна звезда. В новото видео на неизлезния още нов сингъл  „Your Love" можем да видим невероятните й крака, както и много други части от нея. Можем да я видим цялостно, ако не пречеха малко ленти тук там и разни минимални парчета прозрачни екзотики в някои кадри.

Видеото е много издържано в най-добрите фешън стандарти - прекрасно осветление, великолепна дестинация и атмосфера и много арт мъжко присъствие, което ще трябва да видите сами в клипа.

“За първи път в кариерата си, чувствам, че музиката е истинско отражение на моята същност:  на жената, която съм, както и на жената, която не съм и искам да бъда”, казва Никол. Сега цял свят може да се наслади на тази прекрасна женска същност.

„Your Love” е първият сингъл, който Никол издава за новия си лейбъл, RCA, след подписването на договор в началото на тази година със Sony Music Entertainment. Пeсента е пилотен сингъл от предстоящия албум на звездата, планиран да излезе през есента на т.г. За записите на албума, Никол си сътрудничи с топ продуцентите и автори, The Dream и Tricky, работили с изпълнители като Бионсе, Канийе Уест, Кейти Пери, Jay Z и Риана. “The Dream и Tricky ме познават до болка, те са ми като семейство”, споделя Никол за тяхното партньорство. 

Никол е една от най-талантливите певици на нейното поколение. Безпроблемно минава от един музикален жанр в друг. През последните години, тя записва и си партнира с артисти от различни жанрове: от Андрю Лойд Уебър до Снууп Дог, А.Р. Рахман и Стивън Тайлър. Oт дебюта си с „Pussycat Dolls“ през 2005г. насам, Никол Шерцингер е продала над 30 милиона диска и е покорила не една световна сцена.

Като стана дума за Снууп Дог, той очевидно вече не Лайън, не кинг де, беше се обявил за Снууп Лайън преди време. След като почти стана растафар и попя на и за Джамайка, сега най-забавният от американските рапъри се е захванал с азиатската мъдрост. Или по-точно казано с южнокорейски рап. К-звездата, която миналата година завладя света и даже стана културен посланик на Южна Корея, разбира се няма да го забравим Сай. След феноменалния успех на "Гангнам стайл" Сай го резнаха малко заради неприличното видео на следващия му мегахит "Джентълмен". Там с друга корейска звезда, Юна, извършваха непристойни действия с пътен знак на улицата. В Южна Корея има специален орган по етика, който следи за чистотата на моралните граници, когато става дума за масово показване. И те прецениха, че това видео е преминало отвъд въпросните граници, та в резултат в Южна Корея не могат да го гледат. Както и да е, сега Сай пусна ново видео, където се появява с върналия се към онова състояние на духа Снууп, което върви с името Дог. Забавни са, видеото е от класа, достойна за тези двамата - вижте ги какви безобразия вършат от начало до край:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини