Деня на детето събра кърджалийчетата на празник, Еском им подари балони

Балонче за всеки

Денят на детето по традиция събра кърджалийчетата на празник в градската градина. Той бе организиран от община Кърджали и Обединен детски комплекс. Десетки деца водени от родители или баби се стекоха пред Паметника на освободителите. Още преди да започне програмата малчуганите се надпреварваха да се снимат с нейния водещ клоуна Роко Коко.

  Съставите към Обединен детски комплекс представиха най-доброто. Василена и Александър завладяха публиката с ефирен танц. Талантливите певци от „До ре ми”пяха „Усмихнат ден” и „Казано честно всичко ми е наред”. Малките грации от школата за модерни танци също обраха овациите. Впечатляващи бяха изпълненията на школата по карате.

 Празникът мина под мотото „Здравей Първи юни,здравей детство мое!”.Имаше кътове за рисунка на асфалт, за малки таланти, за актьори и приказни герои, спортен кът.

 Гост на празненството със семейството си бе кметът Хасан Азис.

 Екипът на фирмата за интернет и телевизионен оператор Еском по традиция раздаде балони на всички деца в парка. Имаше някои които искаха и по два.

  Също тази сутрин празненство по случай Деня на детето имаше в парк „Простор”.То бе организирано от младите ротарианци от Ротаракт.

От 11 часа бе представена театрална постановка за деца в салона на театъра.

Георги Кулов

Репетицията
Откриването
Танцът
Бойците
Кметът
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини