БСП: В Европа ще отстояваме каузата България

Кандидатът за депутат в Европейския парламент Ия Петкова

С концерт на музикалния идол Владимир Димов "Коалиция за България" закри предизборната си кампания в Димитровград тази вечер.

Изпълнителят забавлява димитровградчани на сцената пред бившето кино "Дружба" с популярни български и чужди хитове. Компания му правеше колежката му Деляна.

В Димитровград  дойде и кандидатът за депутат в Европейският парламент Ия Петкова, която призова хората в деня на Евроизборите - 25 май да гласуват с №15 в интегралната бюлетина.

"В Европа кандидатите на "Коалиция за България" ще отстояват интересите на България и Европа ще се гордее с нашата страна", заяви в емоционално слово от сцената Ия Петкова. Според нея, крайно време е да бъде изтрит негативния имидж на родината ни в стария континент.

"Ние искаме простички неща - грижа за хората, работа, социална отговорност", затова изберете "Коалиция за България" и №15 в интегралната бюлетина, добави кандидатът за депутат в Европейския парламент. Тя бе категорична, че това не е закриване на кампанията на социалистите, а едно ново начало за България в Европа.

Да гласуват за доброто, за "Коалиция за България" и за нова Европа призова и лидерът на социалистите в Димитровград Димитър Петров. Проявата на "Коалиция за България" уважи и депутатът Жара Пенева.

Кандидатът за депутат в ЕП Ия Петкова

Изпълнителят Владимир Димов забавлява димитровградчани с популярни хитове

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини