Лицензиран треньор от УЕФА откри заведение за бързо хранене в Ардино

Ново заведение за бързо хранене „Special” отвори врати в Ардино. То се намира в центъра на града срещу районния съд и всеки ден на място предлага на своите клиенти пиде със специални кюфтета, дюнер и напитки. „Special” е проект на 63-годишния ардински зет Турхан Гьокбайрак от Турция и 38-годишният Мюмюн Бекир.
„В Ардино няма алтернативно заведение за хранене. Искаме да направим нещо ново и хубаво за града. Залагаме на вкусното и качествено хранене. Цените са приемливи, съобразени са с кризата и заведението ще бъде много полезно за работещите в града, които нямат възможност да се хранят у дома”, казват двамата предприемачи. Според тях икономическата обстановка в страната предполага добри възможности за успешен малък и среден бизнес.
Турхан Гьокбайрак по професия е футболен треньор. Има и лиценз от УЕФА. Преди три години той започва да работи на доброволни начала в местния мъжки и детски футболен отбор на „Юнак”. В Ардино той намира и любовта на живота си и решава да остане тук. „Ардино е един приветлив, чист и спокоен град. Хората са много гостоприемни. Въпреки че съм пенсионер свикнал съм постоянно да работя и реших да открия собствен бизнес. Искам да запозная местните с богатството на турската кухня”, казва ардинският зет. Съдружникът му Мюмюн Бекир е от Ардино и е син на главния готвач на болницата в града.
Селда Дурмушева сподели, че откакто е открито заведението винаги обядва тук със съпруга си.
„Работя и всеки ден нямам време да готвя у дома и предпочитаме да се храним с фас фууд. „Много сме доволни от отношението на обслужващия персонал към клиентите. Предлаганата храна удовлетворява съотношението цена и качество”, заяви тя.
Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини