Червеното яйце на Станишев пребори зеленото на отец Петър, предрекоха победа на евровота

Политик и свещеник се пребориха с великденски яйца

Червеното яйце на лидерът на социалистите Сергей Станишев надделя над зеленото на енорийският свещеник отец Петър. Двамата се сбориха пред олтара на храма „Св.Георги“. Присъстващите видяха в това поличба за бъдещ успех на Партията на европейските социалисти, чийто лидер е Сергей Станишев над опонентите от Европейската народна партия.

Станишев дойде в храма за да види старият си приятел отец Петър. Той му поднесе люлеещо се конче, дар за годинката на сина му Манол.

От дълго време се познаваме и мога да говоря в дух на откровение, каза отец Петър.Той пожела радостни моменти на Станишев и изрази надеждите си в дните на Възкресение Христово да възкръсне и Отечеството ни.

Мъчно ни е и за един наш другар и настоятел. Затова освен с икони Ви посрещам и с неговия некролог,каза още отец Петър и призова Станишев да помага на храма,защото той е загубил всеотдаен спомоществовател,какъвто бе депутатът Димчо Михалевски. Енорийският свещеник подари на политика саксия с пролетни цветя.

От името на църковното настоятелство Станишев бе приветстван от д-р Тодор Черкезов. Той му пожела здраве и лично щастие. Изрази увереност ,че водените от Станишев социалисти ще спечелят евроизборите. Бъдете все така упорит и последователен в следването на социалните ценности, подчерта с-р Черкезов.

Лидерът на социалистите благодари за пожеланията и обеща да помага на храма.

Георги Кулов

Подаръкът за Манол
Пред вратите на храма
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини