Атанас Атанасов защити мъжката чест,грабна приза „Винар на годината”

Приветствията

  Атанас Атанасов спечели призът „Винар на годината” на Община Кърджали за майстор на червеното вино. Подгласници са му Антония Костова и Ганчо Сусурков. При магьосниците на белите вина призът заслужи Елена Гарипова. Общо 15 души се включиха в тазгодишната надпревара,организирана на Трифон Зарезан от община Кърджали. Дамското присъствие бе много силно,както при участниците,така и в журито. То бе председателствано за поредна година Анелия Георгиева.И приветствието от общината бе поднесено от жена-зам.-кметът Елисавета Кехайова.Тя призова кърджалийци да споделят хубавото българско вино с най-добрите си приятели.

Не мина и без закачки от страна на бога на виното Дионис. Той пък насърчи присъстващите да опитат от безплатното вино, предоставено от общината. Повечето кърджалийци само това чакаха. Сред мераклиите бяха отявлени местни пиянки и мургави „трифоновци”.

  За доброто настроение на събралите се пред Дома на културата съграждани свири оркестърът с ръководител Нешко Нешев. Родопски песни в изпълнение на деца самодейци,също повдигнаха градуса на настроението.

Георги Кулов

Музикалния поздрав
Родопските песни
Журито
Вино за всеки
Сърце за любов
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини