Звезда от „Нимфоманка“ смая Берлинския кинофестивал

Актьорът Шиа Лебьоф смая Берлинския кинофестивал като напусна преждевременно пресконференцията за филма "Нимфоманка" ("Nymphomaniac: Volume I`), а след това като си сложи хартиен плик на главата за премиерата на лентата, съобщава AP.

Холивудският идол позира за фотографите в стилен фрак. Но на главата си беше сложил хартиен плик с изрязани две дупки на очите. Върху него беше изписано :"Аз вече не съм известен".

Лебьоф често е използвал този израз на страницата си в Twitter. Той можеше да бъде идентифициран само по характерната татуировка на едната му ръка.

Актьорът се появи в необичайната си премяна малко след като напусна набързо преждевременно пресконференция, в която участва заедно с екранните си партньори Ума Търман и Крисчън Слейтър.

Те са част от кастинга на филма на Ларс фон Триер - първата част от драма, разказваща за сексуалния живот на една жена от момичешката й възраст до 50-та й година.

На въпрос дали актьорите са били притеснени от сексуалните сцени, включени в лентата, Лебьоф отклони отговора, като мъгляво заяви : "Когато чайките следват рибарския кораб, те го правят, защото си мислят, че ще останат сардини и за тях! Благодаря ви!". След което напусна пресконференцията.

Лебьоф не беше единственият със странна премяна. Режисьорът Фон Триер застана пред обективите на фотографите с фланелка с лого на кинофестивала в Кан и с надпис "Персона нон грата, официална селекция".

През 2011 година, припомня агенцията, режисьорът беше обявен за персона нон грата на кинофестивала в Кан след чудата пресконференция, на която той изказа симпатии към Хитлер, припомня БТА. След това Фон Триер се извини, каза че се е шегувал и че ще се въздържа в бъдеще от публични изявления. Режисьорът не се яви на пресконференцията за филма в неделя.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини