Ралица Дешева от Кърджали спечели автомобил от Националната лотария

Тази седмица името на големия щастливец, който получи възможността да се стане милионер се казва Сретена Генова от град Лом. 64-годишната дама изтегли най-високата карта сред 5-имата участници в играта „MEGAJACKPOT“ на Национална лотария и спря „Колелото на късмета“ на сумата от 100 000 лева. На четвъртия си ход тя направи грешка, но взе решение да рискува и продължи. След като натрупа сумата от 20 000 лева прекрати своята игра. „Изключително съм щастлива, много ми хареса играта и именно в нея исках да участвам“, разказа Сретена.          

В първата игра от предаването Национална лотария – „На крачка от късмета“,  за чисто нов лек автомобил Citroen Elysee участваха 26-годишната Ралица Дешева от град Кърджали, 28-годишната Диана Михалева от град Стара Загора и 25-годишният Станислав Пехливанов от с. Шумнатица. Ралица успя бързо да се придвижи пред останалите двама участници и първа пресече финалната линия. Чаровната дама в момента е бременна в четвърти месец и чака момченце. Тя сподели, че билетът, с който е избрана за участие е изтеглен от дъщеря й. „Колата, която спечелих е страхотна!“, развълнувано сподели Ралица.        

В играта „Сейфове“ с шанс да се радват на максималната печалба от 60 000 лева, участваха Десислава Славова на 25 години от с. Царевци и Динка Вълчанова на 41 години от град Пловдив. Десислава отпадна първа от играта със сумата от 2 500 лева. Динка достигна до сумата от 14 500 лева в първия кръг и получи шанс да утрои печалбата си до 43 500 лева във втори кръг на играта. Сейфовете, които отвори медицинската сестра обаче съдържаха "Х"-ве, които стопиха печалбата й до 7 250 лева. „Определено се чувствам късметлийка, че участвах точно в тази игра. Със спечелената сума ще направим една хубава почивка за цялото семейство и бих искала да направя ново обзавеждане за децата ми“, каза Динка след края на играта.            

От играта „Специален втори шанс“ в студиото, своята награда на стойност 2 000 лева получи лично от водещата Вяра Атова – Ивайло Георгиев от град Варна. Първа на своята момента печалба от билета „Сбъдни мечтите си“ на стойност 10 000 лева ще се радва Мария Димитрова от град Дряново, а Даниела Маркова взе печалбата си от 5 000 лева също от билет „Сбъдни мечтите си“.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини