Само в Кърджали бг вести. Полицията задържа Роко, налитал на съдия изпълнител

Ареста на Роко преди 14 години

Ерджан Рашид- Роко  е задържан от полицаи в късния следобед днес.  Скандалният бизнесмен се е опитал да възпрепятства описването на имуществото му от съдия изпълнител.  То не се подчинил и на разпореждания на органите на реда. Това съобщиха от пресцентъра на МВР в Кърджали за сайта ни.

Ще припомним, че по обяд изтече информация,че Роко е участвал в меле със представители на кантората на частния съдия изпълнител Росен Сираков и е налитал на полицаи. От Регионалния пресцентър на МВР отрекоха информацията.Подчертаха,че Роко не е посягал на полицаи.Братът на Роко-Ерсун също опроверга слуховете.

 Описът на имуществото на скандалният бизнесмен продължи в следобедните часове. Описваше се емблематичния бар „Париж” и офисите на Ерджан Рашид над него.

  Ще припомним, че Роко бе некоронования крал на Кърджали през деветдесетте години на миналия век. Той се прочу с много наказателни акции. Бе задържан за трафик на фалшива валута и лежа в затвора.

Комисията „Кушлев” запорира имуществото му оценено за над 2 милиона лева. То бе обявено за придобито чрез  престъпна дейност.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини