Акиф Акиф: Честита Коледа, весели празници!

Уважаеми граждани на Община Момчилград,

По случай светлите празници Коледа и Нова година, приемете най-искрените ми пожелания за здраве,любов и повече вяра в доброто!

За община Момчилград, отминаващата 2013 година, ще се запомни като решителна стъпка към прилагането на нов и ефективен модел за решаване проблемите на гражданите. През изминалите дни се сблъскахме със сериозни изпитания, отлагани във времето обещания от чисто битови до обществено значими проблеми.Част от поетите ангажименти, вече са решени и ни радват с добри резултати. Наясно сме обаче, че ни предстоят нови предизвикателства с амбицията да ги изпълним в срок и качество. Приоритетът ни е с решимост и отговорност да достигнем до всички наши жители, независимо от тяхното населено място.

Основният ни двигател е дисциплината, от която се ръководим при изпълнението на поетите ангажименти. Безкрайно разчитаме на доверието ви към нас и сме убедени, че с общи усилия ще създадем реални възможности за знаещи и можещи, които ще ни поведат към по-добри и сигурни времена, за да намерят нашите деца препитание в родния си край. 

Със стартирането и реализирането на вече спечелени проекти, през 2014 година община Момчилград ще придобие още по-съвременен вид и ще осигури на гражданите си висок стандарт на живот!

Весела Коледа и Успешна Нова 2014 година!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини