Лихвари от чужбина окупират групите на кърджалийци във Фейсбук, точат се на вашите имоти

Лихвари окупират Фейсбук.Зад фалшива самоличност,те предлагат заеми,без да имат законови основания за това.Обикновено това са чужденци,отиграли схемата в Европа и Русия. Те напират да стават членове на групи.Търсят тези които са най-масови. Превземат и групите на кърджалийци, създадени напоследък.Обикновено офертите са преведени на български от компютърна програма и са пълни с грешки, но това не притеснява лихварите.
Това е нова вълна измами в интернет, след като отшумя модата по електронната поща да ви искат пари на заем, закъсали познати в чужбина. Новата схема е благодатна, защото много българи, включително и кърджалийци са закъсали с кредити към банковите институции и сметки към енергото и “В и К”.
Предлагаме на читателите на Кърджали бг вести една такава оферта:
“Аз ви предложи заем от € 1000 до € 4,000,000. Отговор в рамките на 24 часа от пълна ипотека приложение. Вие се нуждаят от пари? Вие сте били отхвърлени навсякъде? Законна ипотека, неплатени общински данъци ... Ние имаме решение за вас. Ние също така да правят инвестиции и заеми, ВПИСАНИ индивиди от всички видове Ние предлагат кредити в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план. Ние не знам си обичаи и нашите трансфери се експлоатират от банка за сигурността на сделката. За всички искания предложения по отношение на цени и плащания постановка и аз ще бъда вашата помощ.
Voicu пощата ми: AlexanderRastamovichHaliulin@gmail.com”
Георги Кулов
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини