Д-р Мухтаров иска специални табла за некролози,провокиран е от публикации на Кърджали бг вести

Д-р Мухтаров

Независимият общински съветник Марин Мухтаров излезе с предложение общината да отпусне 5000 лева за изработване и монтиране на табла за некролози в града.Средствата според народния избраник трябва да бъдат заложени в бюджета за 2014 г.д-р мухтаров се аргументира с потискащото въздействие на некролозите,разлепени по стени,дървета и стълбове из целия град.Предложението му е и реакция на публикации в Кърджали бг вести по темата.Привеждаме целия текст на предложението на общинския съветник до кмета Хасан Азис и до председателя на местния парламент Раиф Мустафа.

ДО

КМЕТА НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КЪРДЖАЛИ

КОПИЕ ДО: НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДНО ОСИГУРЯВАНЕ” И ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

 

От д-р Марин Мухтаров –

независим общински съветник в Общински съвет – Кърджали

 

Относно: бюджет на община Кърджали 2014г.

УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТ,

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Предлагам в бюджет 2014г. на Община Кърджали да бъдат заложени средства в размер на 5 хиляди лева за изработване на табла за некролози в гр. Кърджали. Предлагам също, където е възможно, да бъдат поставени край местата, които вече жителите на Кърджали са припознали като места за тъжни вести.

По предварителна информация от Общинска администрация Кърджали са нужни около 800 лева за изработването на едно табло.

Надявам се, че ще проявите разбиране и ще приемете предложението, за да има Кърджали европейски облик. В момента съобщения за тъжни вести са поставяни на най-различни места, включително по дървета, стени на обществени и жилищни сгради, огради, ел. стълбове. Тази практика може да  бъде преустановена само ако бъдат създадени специални места, за да поставят жителите на Кърджали тъжни съобщения.

28.11.2013г

гр. Кърджали                                             д-р М. Мухтаров

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини