Мистерия около имотите на Бисеров в Кърджали, социалистите дори не са чували за тях

Милко Багдасаров

 Социалистите в Кърджали нямат и никога не са събирали информация за имотите на един от техните основни опоненти Христо Бисеров в Кърджали. Това заяви пред журналисти народният представител от Кърджалийския многомандатен район Милко Багдасаров. Той не поясни на какво се дължи слабата заинтеросованост на червените към Бисеров и неговите дела в столицата на Източните Родопи ,след като бе публична тайна,че той трупа имоти още когато бе сив кардинал в СДС. Преминаването му в редиците на ДПС само засили икономическите му позиции в Кърджали. Мълвата го спрягаше като собственик на автогарата, на Пентагона и на търговския комплекс “Орфей”. Сега всички тези имоти имат нови собственици твърдят запознати.

  Милко Багдаров коментира позицията на неговата партия по казуса „Бисеров” с думите:кой каквото е дробил да го сърба. Той каза,че червените са питали министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, дали има изтичане на информация за далаверите на Бисеров от ДАНС, довели до неговите оставки и до мистериозното му изчезване.

Ще припомним,че зам.-председателят на ДПС и зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров мистериозно подаде оставки от държавния и партийния постове и потъна вдън земя,преди прокуратурата да го разследва за пране на пари.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини