Изселници дариха спортни принадлежности на волейболистките от Ардино

Волейболистките от Ардино щастливи с новите маратонки „Адидас”

Изселници, които живеят и работят в Англия дариха спортни принадлежности – оригинални маратонки „Адидас”, наколенки и топки на волейболистките девойки младша възраст от Ардино. Инициативата за подпомагане е на 41-годишният Нурдоан Салиев, родом от град Ардино. Родопчанинът повече от 18 години живее и развива успешен бизнес в Лондон и живо се интересува от развитието на спорта в родния си край. От свое име и от името на състезателките треньорът Месут Хайрулов изказа сърдечните си благодарности към дарителския жест и подкрепата, която оказват ардинчани зад граница (Нурдоан, Левент, Ергин, Нефизе, Мехтап, Тахир, Кенан, Месут, Метин, Шенай и Хайрие) за развитието на спорта в района.

„Момичетата са много щастливи от благородната инициатива на нашите съграждани от Англия. Това със сигурност ще ни мотивира за още по-големи успехи. Благодаря Ви от сърце приятели”, сподели Месут Хайрулов.

Припомняме, че в първия кръг от Държавното първенство за девойки младша възраст ардинските волейболистки имат три победи и една загуба и са на второ място във временното класиране.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини