Акиф Акиф участва в конкурса “Кмет на годината”

Кметът на Момчилград Акиф Акиф участва в националния конкурс „Кмет на годината", организиран от информационния портал на българските общини - Kmeta.bg. Онлайн състезанието има за цел да популяризира добрите практики на общините, да покаже как градоначалниците подобряват работата си, взимайки примери от успешни колеги от Европа, какъв е ефектът върху живота на гражданите след избирането им за техни ръководители.

Конкурсът ще излъчи победители в няколко категории: Успешно привличане на инвестиции, Успешно усвояване на евросредства, Благоустрояване на градска среда, Развитие на туризма, Осигуряване на съвременни условия за отглеждане на деца, Опазване на природата, Поддържане и развитие на спорта в града, „Кмет на гражданите" и „Кмет на годината".

Интернет гласуването, което ще определи "Кмет на гражданите" ще приключи на 9 октомври в сайта – http://www.konkurs.kmeta.bg. Победителите в останалите категории ще бъдат определени от самите кметове. С предварително получени потребителско име и парола, всеки един от тях може да гласува онлайн за негов колега в съответната категория.

Победителите ще получат специално изработени кристални статуетки, както и грамоти.

Да подкрепим кмета на община Момчилград в категорията „Кмет на гражданите”. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини