Главатарци изкупен от туристи за Новогодишната нощ

   Всички къщи за гости в зоната на отдих “Главатарци” са вече ангажирани за новогодишните празници. Резервациите са направени още в средата на месец септември, научи Кърджали бг вести. Много от компаниите резервирали места, не идват за първи път да отмарят край язовир Кърджали. Други пък препоръчват местните къщи за гости и хотели на свои приятели. Идват хора предимно от София и големите градове на страната. Според туроператори трайна е тенденцията в Източните Родопи по празници да се предпочитат именно къщите за гости. Те излизат по евтино на компаниите.

Резервации обаче се правят и в хотелите в Главатарци. От хотел “Главатарски хан”заявиха за Кърджали бг вести, че има голям интерес към четиридневните новогодишни пакети, които предлагат.Офертата е за 500 лева за двама души. Включени са 4 нощувки, полупансион, празнична вечеря.

  Интересът на туристите към Кърджали и околностите му през лятото на тази година бележи ръст от 20%. Все още няма прогнози, с колко ще се увеличат гостите за новогодишните празници.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини