Фокус група за повишаване на ефективността в община Ардино

Днес в залата на общинската администрация в Ардино  се проведе фокус група по проект „Повишаване на ефективността в дейността на общинските администрации Неделино и Ардино”, финансиран от Оперативна програма “Административен капацитет” (ОПАК).

Водещ бе доц. д-р Пепа Митева, експерт към „БМН Инженеринг – Сиела” ДЗЗД.

Целта на фокус групата бе да се съберат мнения и оценки от служителите и началниците на отдели на общинската администрация в Ардино за дейността й. Всеки от присъстващите по отделно отговори на въпроси свързани с неговия ресор.

„Независимо от изразените позитивни оценки на служителите за управлението и организацията на работа в община Ардино информацията ще послужи за да бъдат предложени препоръки за оптимизиране на дейността на администрацията”, уточни доц. д-р Митева. Тя добави, че всеки един добър екип се нуждае и от допълнителни обучения и квалификации.

На събитието присъстваха още Маруся Ковачева, ръководител на екип от страна на консултанта на проекта „БМН Инженеринг –Сиела” ДЗЗД и Слави Докторов, гл.експерт „Стратегии, програми и инвестиции” в община Неделино – ръководител на екипа за управление на проекта.

Тук бе и ръководителят на проекта от страна на общинската администрация в Ардино инж. Кемал Алиев.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини