96-годишен написа любовна песен за покойната си съпруга и трогна света (видео)

В началото на това лято малка звукозаписна компания в Илинойс обявява конкурс за певци - тестописци с идеята да подпомогне местните музикални таланти. Никой обаче не предполага, че най-впечатляващият участник ще бъде 96-годишен мъж, който се включва в конкурса с трогателна балаod, посветена на покойната му съпруга.

И превзема света...

Въпреки че конкурсът се провеждал в интернет и участниците трябвало да изпращат линкове към видеа в YouTube с изпълненията на парчетата си, Фред решава да се включи и изпраща текста на своята песен, съобщава bTV.

В писмото си той пише, че няма никакъв опит в музиката и разказва историята на живота и любовта си, които в неговия случай се припокриват - животът му е любовта му към Лорейн. За него тя е една много специална жена, в която се влюбва в мига, в който я вижда. Двамата са заедно 75 години, като през почти 73 от тях са съпруг и съпруга.

Въпреки че не отговаря на условията на конкурса, организаторите от Green Shoe Studio решават да продуцират песента, защото са пленени от историята и от самия Фред.

96-годишният изгряващ текстописец вече може да чуе творението си, както и всички останали хора по света. Песента е завършена. Вокалите в нея се изпълняват от Джейкъб Колган и в момента “Oh Sweet Lorraine” е на първо място в iTunes класацията за певци - текстописци.

А в Top Songs класацията е на 10-о място - преди парчета на Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини