Виктория сложила край на живота си от мъка

Обявената за издирване на 18 август Виктория Бочевска бе открита мъртва само ден след съобщението на МВР за изчезването. Безжизненото тяло на 39-годишната софиянка е намерено под 40-метровия виадукт в село Буново. Предполага се, че красавицата се е самоубила от мъка по мъжа си, който починал наскоро, пише в. "24 часа".Сутринта на 19 август към 9 ч. краварка от селото, която оставила животните на паша и тръгнала да се прибира, забелязала в плитката река тяло на млада жена. Изплашена, жената веднага се обадила на кметицата Иванка Коевска.

Тя отишла на мястото и останала ужасена от гледката. Половината тяло от кръста надолу било във водата, но ясно се виждало, че е размазано. Жената лежала с отворени очи, до главата имало остър камък.Кметицата моментално се обадила в полицията. Служителите на реда пристигнали за броени минути от Пирдоп.При първоначалния оглед криминалисти и съдебни лекари констатирали, че причината за смъртта на жената е зверски удар на тялото в земята. Според криминалистите най-вероятно жената се е хвърлила от виадукта и се е самоубила.Виктория е летяла40 метра, при подобна височина е невъзможно човек да оцелее, коментира кметицата, която е присъствала на огледа.По тялото на жената не били открити следи от насилие, нито документи, пари или телефон. Не е намерено и предсмъртно писмо.Виктория била облечена много добре и имала накити по себе си."Не знам какво я е провокирало. От полицията разбрах, че преди два месеца мъжът ѝ починал, но не мога да гадая дали това е причината. Научих, че имала пълнолетен син, но друго не се знае", коментира Иванка Коевска.

Виктория пристигнала в селото с последния пътнически влак към 21:20 часа в неделя. Той пътувал от София до Пирдоп, но още не е изяснено на коя спирка се е качила жената.

Кантонерът Иван Савов се прибирал от работа, когато видял жената да крачи по жп прелеза. На гарата нямало други хора и на него му се сторило странно накъде се е запътила в тъмното непознатата жена.

"Попитах я къде отива, а тя каза: "Не знам къде съм, нито къде отивам." Не била на себе си, изглеждала притеснена и объркана.

"Искаше да разбере къде е селото и аз посочих светлините малко по-надолу. После ме попита къде е спирката, а аз отговорих - откъдето е слязла. Тогава тя отвеяно ми каза, че не е слизала никъде, а че кондукторите я били смъкнали от влака. След това тръгна отново по релсите и аз я предупредих, че натам е опасно и има кучета.

Тя обаче троснато заяви, че не се страхува от нищо, и продължи. Тогава си тръгнах, като си помислих, че ще премине през моста и ще слезе по друг път, но за огромно съжаление не се случи така", коментира Иван Савов, който последен е видял Виктория, преди тя да вземе фаталното решение.

По неофициални данни младата жена се занимавала с реклама и не е имала проблеми в службата.

От МВР вчера отказаха коментар по случая.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини