5 °C

Четвърти „Коко рок фестивал” в Кърджали търси млади рок групи

На 14.09.2013 г.  ще се проведе четвъртото издание на “Коко рок фест”/ http://pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?_state=CommentsView&news=10905/. Организиран е от МИКЦ Кърджали – НЧ “Обединение1913” с подкрепата на Национален Център „Европейски младежки програми и инициативи” и община Кърджали.

Целта на фестивала е да популяризира рок музиката в различните й стилове /блус, ритъм енд блус, рокендрол, рок, хард рок, хеви метъл, кънтри рок, етнорок, джаз рок и др./ и да даде възможност за изява на млади рок групи. Фестивалът е изцяло с конкурсна насоченост. Всички млади групи, които желаят да участват, могат да се запознаят с нашия регламент и да се запишат за участие. Ние обещаваме един истински рок празник и много награди за участниците!

 Идея

Както всяка добра идея и тази, да се организира истинско рок събитие в град Кърджали, се роди спонтанно. Поводите да се захванем сериозно с подобно нелеко начинание са няколко. На първо място да почетем паметта на една истинска музикална легенда от нашия край – Николай Станев, чийто професионализъм и човешка доброта ще оставят отпечатък върху културния живот в Кърджали завинаги. Друга причина е уникалността на такова събитие за нашия град. Тук преди първото издание от2007 г. не се е провеждал рок фестивал, а както навсякъде в България почитателите на този стил музика са много и всички те заслужават да посрещнат достойно свои съмишленици от цялата страна. На трето, но не последно място по важност, желаем да дадем трибуна за изява на млади и талантливи групи, като тяхното участие е наградено не само с многобройни аплодисменти, но и с награди, които са сериозен старт в бъдещата им кариера.

Кои могат да участват?

Фестивалът има изцяло конкурсен характер като могат да участват млади непрофесионални групи (средна възраст до 25 год.).

Всяка група, която желае да участва, трябва да изпрати свой запис (не е нужно да е професионален) в mp3 формат до 9.09.2013 г. през сайта www.koko-rock.com.

След прослушване на записите журито уведомява кандидатите за по-нататъшното им участие.

Допуснатите до участие в конкурсната програма се оценяват по няколко компонента:

1.Авторски идеи

2.Качество на изпълнение

3.Сценично присъствие

Награди

 Освен възможността за изява и наистина приятно изживяване сме подготвили и награди за трите най-добри групи, в това число и професионален запис на песен в елитно звукозаписно студио.

Допълнителни Условия

Разходите за транспорт и пребиваване на участниците са за сметка на самите участници. Организаторите оказват съдействие за битовото устройване на участниците във фестивала.

Контакти

email: fest@koko-rock.com

тел.: 0361/6-11-79

моб. тел.: 0896669208

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020
Последни новини