Кори Монтейт от "Клуб Веселие" починал от микс - алкохол и хероин

Канадският актьор и музикант Кори Монтейт, който почина преди няколко дни, е злоупотребил с алкохол и хероин. Това сочи аутопсията и токсикологичният анализ на младия актьор, който си отиде на 31-годишна възраст.

Монтейт стана  известен с участието си в един от най-популярните американски телевизионни сериали "Клуб "Веселие", a с пристрастеността си към наркотиците се бори от ранна възраст.

Кори Монтейт беше намерен мъртъв в стая на 21-ия етаж на хотел Fairmont Pacific Rim в центъра на Ванкувър. Тялото му беше открито в събота около обяд от служител на хотела, след като актьорът не е освободил стаята си навреме.

През април Кори Монтейт влезе в рехабилитационна клиника. Актьорът доброволно постъпи в болничното заведение, за да лекува наркотична зависимост.

"Той смирено моли всички да уважат личното му пространство, докато прави първите си крачки към възстановяването, каза тогава представител на актьора, цитиран от "Пийпъл".

Кори Монтейт имаше връзка с колежката си от хитовия сериал "Клуб "Веселие" Лия Мишел. Тя бе заявила, че го обича и подкрепя усилията му да се избави от пристрастеността си към наркотиците.

Актьорът, роден в Калгъри и израснал в Британска Колумбия, никога не е крил проблемите си с наркотиците. Преди време той сподели, че за първи път постъпил в клиника, когато бил на 19 години, след като майка му и група негови близки приятели упражнили натиск.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини