Забранено минало, трилър с доза романтика

„Забранено минало“ е роман на позната у нас майсторка на перото Линда Хауърд. Може да се определи като трилър, но не му липсва и доза романтика. Излиза на 20 май. 

Лизет Хенри се събужда една сутрин и прави ужасяващо откритие – не разпознава собственото си отражение в огледалото. Знае как изглежда и е убедена, че това не е нейното лице. Още по-тревожното е, че не може да си спомни цели две години от живота си.

Лизет има натрапчивото усещане, че някой я следи. Подозира, че домът й се подслушва. Но няма никаква представа кой и защо я наблюдава. Тя знае как да претърси къщата за бръмбари и колата си за устройства за проследяване. Нещо повече, тя може да избяга от наблюдаващите я като обучен агент. И все пак не помни как и кога е придобила тези умения. Но миналото винаги намира начин да се върне.

Появата на тайнствения и съблазнителен Хавиер отключва странни и смущаващи спомени. Въпреки силното привличане, което изпитва към него, нещо нашепва на Лизет, че не трябва да му се доверява. Скоро тя се превръща в мишена на безмилостни убийци, а Хавиер е единственият, който може да й помогне да научи какво е сторила и защо я преследват. Но разкриването на миналото застрашава не само нейния живот, но и този на Хавиер. 

Силни характери, заплетена интрига и изненади дебнат читателя от всяка страница и го оплитат в мрежите, сръчно изтъкани от майсторката Линда Хауърд. 

Линда Хауърд е родена на 3 август 1950 година в Гадсдън, Алабама. Първата си история написва когато е едва деветгодишна, а в следващите 21 години пише само за собствено удоволствие. През 1982 година е публикувана първата й творба. Три десетилетия по-късно Линда има зад гърба си над 50 романа, множество награди и над 10 милиона продадени книги в цял свят. Тя живее в Алабама със съпруга си и техните любвеобилни кучета.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини