Кърджалийката Радослава Джелепова се цели в Гласът на България

Още една кърджалийка тръгва по пътя на нашата звезда Вася Попова. Радослава Джелепова, която също е възпитаничка на Езиковата гимназия се цели в Гласът на България. Трябва да събера повече смелост като Вася за да се явя на прослушванията,казва за Кърджали бг вести Радослава.

Радослава пее от съвсем малка, още от детската градина изявава дарбата си. Участва в изяви на Обединения детски комплекс и СОУ”Климент Охридски”, в което първоначално учи. Вече е 11 клас в Езиковата, но участва във всички концерти на елитното училище и събира овациите на публиката.

Радослава предпочита да пее български поп и рок парчета. Идол й е Тони Димитрова. Харесва много и група Тоника. От световните звезди предпочита Адел.

Пяла е много песни и репертоарът й е изключително богат. Опитвам се всеки път да покажа нещо различно. Всички песни които знам са ми любими и ги пея с удоволствие,споделя младият талант.

Тя се събижда с музика, слуша през целия ден и заспива с музика. Казва,че на всички публични изяви до сега е пяла на живо. Плейбека й е непознат.

Националната й изява е участието в конкурса на продуцентите на филма “Революция Z”за изпълнение на песента “Аз искам”. Записва клип с помощта на ръководството на Езиковата гимназия, който представя пред журито.

Радослава иска да тръгне по стъпките на Вася Попова. Тя е гледала нейни изпълнения още,когато е била в 6 клас. Още тогава е била силно впечатлена от Вася.Според Радослава нашето момиче в Гласът на България има прекрасен глас.

Харесвам да пея, но не смятам да уча в консерватория. Искам да помагам на хората и ме влекат социалните дейности, казва Радослава.Тя е председател на клуб на младите хора “Здраве,секс ,наркотици”. Тази година са спечелили проект,на който тя е координатор.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини