Цветанов се помоли в “Св.Йоан Предтеча” за успеха на ГЕРБ, дариха го с икона на Богородица

Зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се помоли за изборния успех на ГЕРБ пред иконата на Свети Стилиян в манастирския комплекс св.”Йоан Предтеча” в квартал Веселчане. Той запали свещ за здравето на семейството си. Днес Цветанов отбелазва двадесет години симеен живот.Ексминистърът пусна и банкнота в касичката на храма.

Вторият човек в ГЕРБ дойде да се запозная на място с манастирския комплекс, към който с дарение от ГЕРБ ще се изгради неделно училище по вероучение. Партия ГЕРБ отдели 200 000 лева от своята субсидия за да съфинансира проект по програма “Красива България”.

Политикът бе посрещнат от отец Неколай, който го разведе из комплекса.Той му подари икона на Пресвета Богородица и го запозна с макет на целия комплекс. Отецът дари лимони от благословено дърво на Цветанов.

Цветанов се пошегува, че доскорошният народен представител Цвета Караянчева и областният управител Иванка Таушанова не са му дали мира за да задели пари от партийната субсидия за неделното училище.За нас много важни са децата и то от всички етноси. Разбира се не делим и вероизповеданията. Наскоро дадохме пари от субсидията за джамия и църква в търговищко село, каза пред богомолци,дошли да го приветстват Цветанов.

Няколко възрастни жени го прегърнаха и му поръчаха да спечели изборите. Не само БСП има своите баби. И ГЕРБ може да разчита на нас, казаха възрастните жени. Цветанов сподели пред тях,че днес чества двадесет години от сватбата си и е купил на съпругата си чанта от пазара в Черноочене. Те му пожелаха дълъг семеен живот.

Обичам хората и те ме обичат, каза за медиите Цветан Цветанов. Той раздаде автографи на присъстващите и се снима за спомен с тях.

Георги Кулов

Пред иконата на Св.Стилиян

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини