2 °C

ФИ.КОМ 6

Тютюнджии обявиха Цветанов за жител на Черноочене, в Кирково му обещаха два мандата за ГЕРБ

Посрещане в Черноочене

Тютюнопроизводители обявиха зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за жител на Черноочене. Те заявиха при днешната визита на ексминистърът, че няма друг политик от неговия ранг, който толкова често да е посещавал тяхната община. Тютюнопроизводителите посрещнаха Цветан Цветанов на входа на Черноочене и го съпроводиха до клуба на ГЕРБ, който е в центъра на селото. Тук се стекоха десетки симпатизанти на ГЕРБ за да приветстват втория човек в партия.

За нас област Кърджали започва от Черноочене. Имаме воля да победим. Надявам се на този момент,когато ГЕРБ ще спечели местните избори и в тази община. Не делим хората на етнически признак. Бях в Якоруда,Сатовча,Гърмен. Говорим пред хората за това което сме направили за тях. Те оценят усилията ни за запазване на тютюнопроизводството, каза Цветанов. Той похвали областният лидер на ГЕРБ и доскорошен народен представител Цвета Караянчева за законодателната й инициатива за либерализиране на пазара на тютюна в страната и подчерта ,че не случайно е водач на листата..

Цветан Цветанов припомни на присъстващите, че когато дойде на власт кабинетът “Борисов” завари замразени еврофондове. Брюксел искаше да има стабилно правителство, което да усвоява европейските програми. Очакваме да победим и да работим по новия програмен период с проекти за 2014-2020 г.,подчерта Цветанов.

Той се обърна към присъстващите с думите:Тук трябва да се преодоле е страха. Има политици с две лица. В София на жълтите павета говорят едно тук друго.Насаждат страх и омраза между етносите. Противопоставят хората на етнически признак, каза още Цветан Цветанов. Той посочи че благодарение на Цвета Караянчива Иванка Таушанова и Мюмюн Хабил много младежи от региона са посетили Народното събрание. Гостували са и изселници.

Представители на Националната асоцияция на тютюнопроизводителите призоваха местните тютюнджии да гласуват за ГЕРБ на предстоящите местни избори. Председателят Цветан Филев припомни, че когато е дошло на власт правителството на Бойко Борисов не е имало заделени пари за премии на тютюнджиите. С г-н Борисов издействахме 116 млн.лева. През следващите години бяха осигурени национални доплащания в размер на 73 млн.лева годишно. Общата получена сума бе 335 млнлева. Очакваме директни европейски доплащания за 2014 каза Филев. Той каза че в Националната асоциация на тютюнопроизводителите членуват българи, турци,българомохамедани. Те всички трябва да застанат зад ГЕРБ. Заместникът му Асен Кючуков от Падина, каза че са лъгани от Тройната коалиция, че ще се намери алтернатива на тютюна.Алтернатива на тютюна е само по-качествения тютюн каза Асен Кючюков.

В изборите ще участват 45 партии и коалиции . Бюрлетината ще бъде дълга 1 метър. Не си губете времето да я четете.Просто изберете №15 и задраскайте квадратчето, призова Цветанов. Той каза че е уверен в победата и очаква 20 000 гласа в областта.

От Черноочене Цветан Цветанов се отправи за границата. Той посети Кирково, където се срещна с фенове на ГЕРБ. Над 200 души се бяха събрали пред клуба на партията със знаменца и шапки на партията. Вторият човек в ГЕРБ бе посрещнат с родопска музика. Той се здрависа с много от присъстващите, с някои от които се познаваше лично от предишни срещи. Цветанов обяви че ГЕРБ имчат най-достойната листа в областта. Дошъл съм да говорим за това, което сме свършили и това което ще направим през следващите 4 години. Върнахме доверието на Брюксел и усвоихме 38 % от еврофондовете при 1 процент за предишното управление. Сложихме край на политиката на Батко и Братко. Ние обикаляме в Родопите. Хората се оплакват от местната власт.Затова гласувайте за ГЕРБ. През следващия програмен период в страната ще влязат 32 млрд.лева със съфинансирането от българската държава. Те ще отидат за земеделие ,производство, наука.Хората ни вярват,че правим реална политика. Цветанов попита може ли да разчита на два мандата за ГЕРБ в областта и получи утвърдителен отговор.

Цветан Фирлев отбеляза, че най-голям брой бенефециенти на националните доплащания за тютюна са в Кирково -4000 души. Той ги призова да подкрепят ГЕРБ за политиката им в тютюнопроизводството. Асен Кючюкомв натърти, че при билкопроизводство, което предлагали от Тройната коалиция никога нямало да се вземат тези субсидии.

Ако няма държавна помощ след 10 години тези райони ще се обуезлюдят, каза Хасан Сабримехмед..

Гледам хората очи в очи защото винаги съм била искрена с тях. Не си позволявах да отсъствам от областта повече от 3 дни, когато бях народен представител. В Кирково съм канила пет министри начело с премиера Борисов. Затова заставам лице в лице с хората. За нас не сте избиратели а човешки съдби, каза водачът на листата на ГЕРБ за Кърджалийския многомандатен район Цвета Караянчева.

Кандидатът за народен представител Есад Садък,който бе номиниран от Кирковско,посочи че демократичните промени са тръгнали от този край. От него ще тръгне и сриването на хегемонията на ДПС в региона.

Георги Кулов

Здрависване на входа на Черночене
С Кармазъ Назми
Цветанов говори пред чернооченци
Тютюнопроизводители

Работнички посрещнаха Цветанов в Кирково
Родопска музика за госта
Трибуната
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини