Багдасаров: ДПС и ГЕРБ рушат местната власт, затова не идват инвестиции

Листата на БСП при първото и представяне на Перперикон

БСП и Коалиция за България са единствените , които са в състояние да разчупят монопола на ДПС на парламентарния вот на 12 май в Кърджалийският многомандатен избирателен район. Имаме добре балансирана листа с нови лица. Ние сме номинирали за народни представители най-много млади хора. Те са борбени и знаят как да устояват интересите на избирателите ни. Това заяви за Кърджали бг вести водачът на листата на БСП в нашия избирателен район Милко Багдасаров. Багдасаров каза,че за разлика от листите на другите партии тази на БСП е направена след сериозно социологическо проучване и допитване до актива. Всеки е заслужил мястото си в нея.

Социологическите проучвания,които правим сочат,че нашите избиратели искат на първо място инвестиции и разкриване на работни места. Те желаят децата им да останат и да се реализират в Кърджали и областта. Не искат да странстват из Европа без да могат да създадат семейства или съсипвайки семейните си гнезда. Смятаме, че рецепта за това е съвместното лобиране на местната власт и областната администрация пред бизнеса. Сегашната ситуация на конфронтация само отблъсква инвеститорите. ДПС и ГЕРБ показаха,че не могат да постигнат желания синхрон,каза още Багдасаров.

Нашите избиратели искат и добра инфраструктура,която също е предпоставка за инвестиции.Тя ще привлече и така желаните туристи в региона.Бавенето на социализацията на археологическите паметници, лошите пътища и дупките по улиците, само отблъскват гостите на региона. Ние направихме Водното огледало и доказахме, че можем да строим значими неща за града и областта. Ще продължим в същия дух,врече се лидерът на социалистите в Кърджали.

Според Багдасаров БСП е за силна средна класа,коята предполага много и ефективни малки и средни предприятия, както в промишлеността и услугите,така и в преработвателната индустрия. Трябва да впрегнем в тях младежката инициатива,като осигурим подходящ бизнесклимат и ограничим милиционерският рекет в работата им.Младите хора в областта могат да го направят.Те могат да бъдат е тези млади фермери,които да усвояват средствата по европейските програми , предназначени за развитието на селските райони.

Загриженти сме за нашите родители и тяхното оцеляване.Затова когато спечелим изборите ще увеличим отново пенсиите двойно,както направи кабинетът Станишев,заяви Багдасаров.

БСП е партия с вековна история.Тя винаги е надживявала своите опоненти.Така ще бъде и сега.Това ни кара,да очакваме сериозна подкрепа от избирателите,каза в заключение Милко Багдасаров.

Георги Кулов

1. Милко Багдасаров

Роден на 21 октомври 1957 година в Пловдив. Завършва „Информатика” в СУ „Климент Охридски”, „Право, бизнес и държавна администрация” в УНСС. Има магистърска степен по „Счетоводство и контрол”. Директор на най-голямото училище в Източните Родопи СОУ „П.Р.Славейков” гр. Кърджали. Председател на Областния съвет на БСП и общински съветник в Кърджали.

Да върнем усмивките на хората”

2. Бисер Каменов Николов – 43 години

 

Роден на 11.04.1970 година.Женен, с едно дете. Завършил „Икономика и управление на индустрията” в УНСС. В момента специалист „Кредити на фирми” в банка.

Заедно можем всичко”

3. Селма Реджеб Чауш – 31 години

Родена на 10.09.1981 година,неомъжена. Завършила „Консултативна психология” в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски”. Работи като психолог в МБАЛ „д-р Атанас Дафовски” АД гр. Кърджали. Председател на Клуба на студентите към БСП – Кърджали.

Искам да помагам на хората”

 

4. Марияна Делчева Ликова – 44 години

Родена на 19.04.1968 година. Омъжена , с две деца. Завършва ВХТИ София с инжинерна специалност, УНСС София - „Банково и фирмено дело” и Академията за музикално, такцово и изобразително изкуство в град Пловдив, със специалност „Български народни танци”. Управител на кафе „Елта” и преподавател в школи за деца и любители на народни танци.

Мечтая, действам, постигам”

5. Георги Тончев Кючуков -38 години

Роден на 15.08.1975 година. Женен, с две деца. Завършва ПУ „Паисий Хилендарски”, филиал „Любен Каравелов”, Кърджали, със специалност „История”. Своята магистратура „Политология” завършва в „Св. св.Кирил и методий” Велико Търново. Преподавател по история в СОУ „П. Р. Славейков”, гр. Кърджали. Общински съветник, председател на комисията по Образование и култура.

Ако си дал, не си живял напразно”

 

 

6. Мюжгян Сабри Али – 24 години

Родена на 02.07.1988 година, неомъжена. От село Мост. Завършила „Право” в ПУ „Паисий Хилендарски”. В момента работи в елитна пловдивска адвокатска кантора. Специалист в делата срещу монопилистите, граждански и търговски дела, работа с чуждестранни инвеститори.

Знам как да се справим с монополистите”

7. Владимир Стоянов Атанасов -38 години

Роден на 15.06.1975 година, неженен. Завършил магистратура „Ветеринарна медицина”. Практикувал в Джебел и село Мост. В момента сташи експерт „Изследване и контрол на европроекти и програми” в Държавен Фонд „Земеделие” - Кърджали.

Ялова крава мляко не дава. С ГЕРБ е същото ”

8. Кристияна Миткова Арабаджиева -22 години

Родена на 21.05.1990 година, неомъжена. Студент, 3 –ти курс в ПУ „П.Хилендарски”, филиал „Любен Каравелов” град Кърджали. Председател и областен координатор на Младежкото Обединение към БСП. Член на Националния съвет на БСП.

За да промениш всичко, трябва да промениш начина си на мислене”

 

9. Божидар Петров Стоянов – 34 години

Роден на 23.09.1978 година, неженен. Завършил магистратура във ВТУ „Св.СВ. Кирил и Методий”, специалност „Счетоводство и контрол”, неженен. Първи секретар на областния комитет на БКП на България, обл. Кърджали. Член на ЦК на КПБ и зам.председател на областния съвет на Българския антифашистки съюз.

Не става само с воля, нужен е и професионализъм „

 

10. Николай Маринов Николов – 31 години

Роден на 31.01.1982 година, неженен. Завършил Технически университет София, със специалност „Електоенергетика и електрообзавеждане”. Заместник председател на младежката организация на БСП Кърджали.

Аз не обещавам, аз действам”

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини