Мария Капон, председател на ЕНП : Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите  и не му трябват в момента.

От сега да им кажа като лидер на демократична дясна партия: Това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.

Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини