Кърджалийката Вася Попова отново разтърси зрителите, Миро се разплака

Ангелският глас на България Вася Попова отново разтърси сцената на „Гласът на България“. Младата участничка, която още от самото начало даде сериозна заявка за финала окончателно доказа, че е фаворит на публиката, а и на журито. Още с първото си изпълнение на живо Вася завладя всичко. А треньорът й Миро дори се просълзи от вълнение след нейната песен.

23-годишната изпълнителка демонстрира такъв талант, че остави всички без думи. Дори Данчо Караджов, който обикновено успява да даде по някой съвет на изпълнителите, този път онемя. След края на изпълнението Миро гледаше с насълзени очи Вася, сякаш не можеше да повярва, че такъв талант съществува.

Младата звезда завладя и публиката в социалните мрежи. Във Фейсбук страницата на предаването нейното изпълнение събра близо 2 000 харесвания. А над 1 500 са постовете посветени на нея. „Тя е „Гласът на България!“, пишат възторжени фенове в мрежата.

Други стигнаха чак до там, че я нарекоха „Гласът на света“. Младата изпълнителка обаче продължава да бъде все така скромна и успешно да се изявява на музикалната сцена. А гласът й успя да просълзи дори Миро, който просто не успя да се сдържи и се просълзи от емоция.

Източник: http://kliuki.ws

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини