Проф. Минеков от ДБГ: Очаквах Вежди Рашидов в Кърджали, той позорно избяга в Шумен

Очаквах като сериозен противник да се появи г-н Вежди Рашидов, но явно той се уплаши и избяга позорно от Кърджали, за да бъде кандидат в Шумен. Това каза пред репортер на Дарик водачът на листата на „Движение България на гражданите" в 9-ти кърджалийски многомандатен район проф. Велислав Минеков. 

Според него Рашидов, който проби монолитността на ДПС на парламентарните избори през 2009 година спечелвайки един мандат от 5 възможни, не е изпълнил нито едно свое обещание за региона, страхувал се да се афишира като член на ГЕРБ и да се включва в каквато и да е партийна работа.

Проф. Минеков определи като основен свой противник в предстоящата предизборна надпревара „това образование, няма да го нарека партия - ГЕРБ". Според него номинираната като водач на листа ексдепутатка Цвета Караянчева не е доброто име на Кърджали, „слаб избор и е много тъжно, че ГЕРБ не предлага нито едно сериозно име".

„Колкото до конкуренцията - тя е силна, не ще и дума. Ние сме обявили кого считаме за противник - имайки предвид нашата дясна ориентация, наш основен противник е лявата партия БСП", каза проф. Минеков. Колкото до ДПС той смята, че след като вече е пробивано на други избори, не е невъзможно и сега да стане.

Източник: дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини