Има опасност за живота на самозапалилия се пред президентството

Има опасност за живота на самозапалилия се пред президентството мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР. 51-годишният мъж се самозапали пред президентството. Сигналът е подаден в 13.35 часа. Неволни свидетели на случилото се станали служители на НСО, които реагирали незабавно. На 51-годишния мъж от София била оказана медицинска помощ и е транспортиран в болнично заведение. По първоначална информация обгарянията са по лицето и ръцете (Фокус). Работата по изясняване на случая продължава.

Мъжът, който се самозапали пред Президентството, е с реална опасност за живота. “Състоянието му е много сериозно. Има 25% изгаряния по главата и тялото. Засегнати са и белите дробове, защото е вдишал пушек”, коментира проф. Огнян Хаджийски, шеф на Клиниката по изгаряния в “Пирогов” (Блиц).

51-годишният Димитър Димитров е поставен на апаратно дишане, лекарите в момента се борят за живота му.

Източник: focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Го
    Голям Балама
    7 0
    14:45, 13 мар 2013
    Ми то горе - доло половината нация е безработна...Направо не ми се мисли какво може да стане...
  • 2
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    8 0
    15:46, 13 мар 2013
    Защо наказвате себе си за грешките на другите.само че те не са и грешки,а бандити и всичко го правят умишлено.избий бандитите за назидание на следващите,а не да се самоубиеш и да доставиш удоволствие и смях на гадините!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още новини

Последни новини