Цветанов:Ще гоним 20 000 гласа на предсрочните избори в Кърджалийска област

Цветан Цветанов

ГЕРБ ще се бори за спечелването най-малко на 20 000 гласа на предсрочните парламентарни избори в Кърджалийския многомандатен район.На предния вот през 2009 г.постигнахме 18 000.Нашият анализ сочи,че при изборите през 2007 и 2009 г. сме постигнали огромен възход в региона.През 2011 сме запазили позиции.Това каза в Кърджали вицепремиерът в оставка и втори човек партия ГЕРБ Цветан Цветанов.Той подчерта че на последните местни избори партията е увеличила броят на съветниците от11 на 42 в областта.Разбихме монопола на ДПС,категоричен бе Цветанов.

Той подкрепи твърденията си със впечатления от община Черноочене.Преди 6 години герберите били 7-10 души.Сега го посрещнали над сто души.През 2007 г. на изборите почти нямало гласове за ГЕРБ.На последния вот те достигнали 800 гласа,отбеляза Цветанов.

 Цветанов пристигна в столицата на Източните Родопи за да открие нов офис на партията и да участва в честването на шест годишнината от учредяването на местната структура.Около двеста души се събраха пред офиса в комплекс „Орфей” за да го приветстват.Хората се бяха стекли от цялата област.Вицепремиерът в оставка преряза лентата на новия дом на партия ГЕРБ в Кърджали.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини