Петдесетина на контрапротест в подкрепа на Борисов

Около 50 привърженици на ГЕРБ излязоха в градинката до Народното събрание, за да подкрепят политиката на премиера в оставка Бойко Борисов. Повечето от събралите се бяха от София и не бяха членове на партията.

Симпатизантите на ГЕРБ заявиха, че никой от 23 години не е мислил толкова за народа си, не е построил толкова пътища и детски градини, колкото Бойко Борисов.

Според тях хилядите протестиращи, които блокират движението в големите градове, са заплаха за демокрацията, тъй като не представляват мнозинството от общественото мнение, предаде БНТ.

Междувременно от партия ГЕРБ заявиха, че нямат общо с подготовката и организацията на митинга. Борисов благодари на симпатизантите си. Той допълни, че единственият, най-правилен и най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било са изборите. "Не съм член на ГЕРБ, просто симпатизирам, защото виждам, че този премиер прави нещо за България!", обясни Бранко Илиев от София. "Въпреки че майчинските и детските са смешни, нормално е, няма идеални хора!

Единствено обаче тяхната партия направиха най-много, а аз не гласувах за Бойко!", сподели Ваня Николова от София.

КРОСС

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини