Лекар от Спешно отделение прегазен от патрулка

Сигнал за прегазен от патрулка лекар от Спешно отделение изяснява полицията в Благоевград.

Инцидентът с д-р А.К., станал пред дискотека в града към 2 часа след полунощ. В комплекс "Св. Георги" колективът на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград бил на купон по повод 6-годишнината от основаването на отделението.

След като ресторантът на комплекса затворил, част от лекарите и помощният персонал се насочила към дискотека в центъра.

Според колеги на потърпевшия лекар, в първото заведение той изпил само 50 грама твърд алкохол, тъй като, въпреки купона, той бил на разположение като специалист. Лекарят и компанията му влезли в дискотеката, където обаче възникнал скандал. Това принудило охраната да изведе навън медика, а след като той понечил отново да влезе вътре, гардовете извикали полиция, предава БГНЕС.

На този етап не е ясно какво точно се е случило пред дискотеката след пристигането на патрулката, но към 2.20 лекарят се явил пред Спешно в болницата накуцвайки. Там обяснил, че патрулката е минала през крака му.

Отказ на пострадалия да дава обяснения и да бъде прегледан, принудил полицаите да го отведат в първо РУП. След като дал показанията в полицията, лекарят се прибрал вкъщи, но според близките му, кракът му бил "премазан" в областта на пръстите. Случаят се изяснява.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини