Кърджалиец се обеси зад офиса на ГЕРБ, от партията не коментират политически мотиви

Полицаи оглеждат мястото на самоубийството

Кърджалиец се обеси рано тази сутрин зад офиса на ГЕРБ в центъра на града. За лобно място самоубиецът е избрал метална беседка. Прехвърлил е въжето през един от хоризонталните винкели на покривната конструкция. Мъжът е бил открит от хора, отиващи на работа. Те са сигнализирали полицията.На място пристигнаха трима служители на реда. Те отцепиха с лента пространството зад офиса и блоковете на улица “Булаир”.Трупът бе свален от беседката. Разпитани бяха четирима свидетели. Около местопроизшествието обикаляха група ученици,които наблюдаваха отдалеч действията на полицаите. На място пристигна и линейка на Центъра за спешна медицинска помощ.Екипът е констатирал смъртта.

Полицаите отказаха всякакви коментари по случая. Стана ясно обаче, че самоличността на кърджалиецът тепърва ще се изяснава. Предстои и аутопсия от патоанатом.

Не е известно дали съгражданинът ни е оставил предсмъртно писмо, в което да посочи мотивите за фаталната стъпка.

Общинският лидер на ГЕРБ Илия Илиев отказа да коментира евентуална връзка на инцидента с политически протест на самоубилия се. Не знам за случилото се и не мога да коментирам, бе лаконичен Илия Илиев.

Георги Кулов

Беседката ,където се е обесил кърджалиецът
Полицията приключва огледа
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини