Кърджалийските ресторанти примамват клиенти за Нова година с пикантерии

От 40 до 70 лева варират кувертите за ресторантите в Кърджали за Новогодишната нощ. Кръчмите в града се опитват да разнообразят минютата в лов на стари и нови клиенти. Така в листата на ресторант “Москва” откриваме салата “Новогодишна елха” от палачинка ,украсена с домати, печени чушки, червен лук , авокадо, риба тон. В “Перперикон” предлагат торта “Перперикон”.

По традиция най-евтино е в комплекс “Арпезос”. Тук кувертът е 40 лева на човек и за двата ресторанта. Менюто предвижда салата “Асорти”, предястия от шунка със сирене и къпана баница, пилешко филе – вретено, безалкохолни и шампанско.

В “Москва” кувертът е 50 лева. Освен салата “Новогодишна елха” се предлагат къпана баница с късметети, сърми, празничен специалитет-свинско бонфиле със сирена, пълнени тарталети, торта “Чери” и др.

В “Перперикон” кувертът за възрастни е 70 лева,а за деца 35 лева. Менюто предвижда новогодишни ордьоври със зеленчуци и млечни продукти, топло предястие, свинско бонфиле със солени и сладки картофи, студени мезета, новогодишна баница.

Навсякъде се залага на дискотечната музика. В “Москва” обаче дърпат клиенти и с рок изпълненията на “Олдън бийт”.

Резервации в заведенията правят освен кърджалийци и много гости от страната-София, Пловдив, Казанлък и др.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини