Сюзън Бойл с Дони Озмънд в студиото - истинско удоволствие!

Снимка: Susan Boyle & Donny Osmond. Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Музикалната сензация Сюзън Бойл се завръща с нов албум, посветен на златната музикална ера във филмовото и театрална изкуство. ‘Standing Ovation’ е нейният четвърти студиен проект за последните три години. Сюзън Бойл и утвърденият продуцент Биф Стенърд обединяват сили за създаването на този великолепен албум, който със сигурност ще остави трайна следа в музиката.

Освен секващите дъха интерпретации на ‘Send in the Clowns’ и ‘Bring Him Home’, Сюзън Бойл смело се заема да придаде ново звучене и на емблематична песен като ‘Somewhere Over The Rainbow’. В ‘Standing Ovation’ са включени дуети с един от идолите на певицата Дони Озмънд в „All I Ask Of You” и „This Is The Moment”. Албумът предлага още един неповторим дует, този път със самия “Фантом” – Майкъл Кроуфърд в „The Music Of The Night”. Албумът възхвалява златната ера на един толкова обичан от Сюзън Бойл жанр – мюзикъла. Сюзън Бойл изпълнява някои от най-любимите си песни от театъра и филмите със силата и красотата на неповторимия си вокал – от ефирни до драматични, а музиката подчертава този глас, в който е влюбен целият свят.

Говорейки за албума си, Сюзън Бойл споделя: „Фен съм на мюзикълите още от малко момиче. Обичам ги и се наслаждавам на драмата и емоциите, които пораждат в мен. Все още помня първия път, когтао гледах „Клетниците” – моят абсолютен фаворит. Влюбих се в него и оттогава съм го гледала безброй пъти като всеки път откривам нещо ново и различно в него. Създаването на този албум беше истинска радост и се случи по напълно естествен начин, защото знаех песните и можех да се идентифицирам с характерите в студиото. Записът на два дуета с Дони беше една сбъдната мечта за мен. Работата с него беше страхотно изживяване и в същото време научих толкова много от него като артист и личност. Денят, който прекарах с Дони Озмънд в студиото беше без съмнение най-добрият – не беше работа, а истинско удоволствие!

Дони Озмънд казва: „Спомням си дебюта на Сюзън в шоуто „Britain`s Got Talent”. Реагирах по същия начин, по който реагира тогава Саймън Кауъл и целият останал свят. Сюзън имаше ангелски глас. Огромна чест е за мен, че ме помоли да работим заедно по този албум.”

‘Standing Ovation’ е продуциран от Биф Стенърд, продуцирал албуми на артисти като Кайли Миноуг, U2, Уестлайф и One Direction.

От дебюта си в „Britain`s Got Talent” през 2009 до сега, Сюзън Бойл извървя дълъг път. Само за 3 години след края на шоуто, тя стана една от най-продаваните певици в света, благодарение на красивия си и пленяващ глас, и заради елемента на изненада в песните, които интерпретира. Сюзън Бойл разби всички наложени клишета и стереотипи в индустрията като продаде милиони копия от албумите си, постигна редица рекорди и оглави чартовете по света. Първите й три албума: I Dreamed a Dream’, ‘The Gift‘ и ‘Someone To Watch Over Me’ са с общи продажби над 18 милиона копия по света и са били No.1 в класациите на близо 30 държави.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини