Тото треска друса Кърджали,изселници зад Босфора диктуват числа по телефона

 Тото треска друса здраво кърджалийци и техни роднини в турските градове Бурса, Истанбул и Измир. Рекордният джакпот от 9,5 милиона лева накара нашите изселници да заръчат на своите близки в града край Арда да им пуснат фишове с избрани от тях числа. С някои от тях те са играли тото още от времето на социализма, споделят за Кърджали бг вести тотоманияци. Някои от нашенци,които са се върнали в България за да изкарат старините си са най-честите посредници между тотопунктовете в Кърджали и мераклиите за печалба зад Босфора.

 Ешреф Караман е изселник, живял е в Бурса. Върнал се е да харчи пенсията си в България. Смята да пусне голяма комбинация. Чака джакпота. Смята да го дели на деца и внуци. Приятели са го помолили да им пусне и на тях фишове с продиктувани от тях числа.

  Много от съгражданите ни, които играят редовно търсят съдействието на математици за да изчислят най-вероятната комбинация. Анализира се кои числа се падат най-често през последните тиражи.

  Има и такива, които се уповават на врачки. Те се надяват връзката с отвъдното да донесе богатство в реалното.

  Кърджалийци тръпнат в очакване на тегленето, което ще е в 21 часа тази вечер по БНТ. Те смятат,че след като наскоро млад наш съгражданин гътна малкия джакпот от 640 бона и този ще падне в Кърджали.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини