ESCOM със свой щанд на търговското изложение, предлага нови услуги

Телевизионният и интернет оператор ESCOM участва в традиционното есенно изложение „Всичко за всеки” посветено на Деня на Кърджали. Фирмата има специален щанд,на който очарователни и усмихнати момичета ще ви посрещнат и предложат услугите на компанията на клиентите  в столицата на Източните Родопи. ESCOM е една от най-големите фирми в страната която освен интернет,предлага кабелна телевизия и телефония.

 На изложението наред с ESCOM участват компании от София, Пловдив, Трявна. То се организира за пореден път от Бургаския изложбен център.

 Посетителите проявяват подчертан интерес към кабелния интернет,  който при план 45 Mbps струва 16 лева. За професионалисти се предлага скорост до 96+Mbps. Сред услугите са и оптика с фиксирано IP. Над 70 са стойностните канали за цифрова телевизия. Почти толкова са и тези за аналогова.

 От 12 октомври за своите клиенти ESCOM предлага bTV HD, bTV Action HD и Ring.BG HD. bTV стартира мачовете от Шампионската лига по програмите bTV Action и Ring BG с несравнимо High Definition/HD/ качество на картината.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини