Превръщат сватбите в Кърджали в шоу,украсата предизвиква фурор

Мария Папратилова

Торта от памперси или букет от бомбони. Ако искате да сте оригинален пред приятели и роднини можете да изберете подобна изненада. Не е нужно за това да ходите до Пловдив или Хасково. В Кърджали има фирма която може ръчно да ви изработи подобен подарък, който да предизвика фурор сред близките ви.

  Магьосницата на сватбените дарове е Мария Папратилова. Нейната фирма Арт Зона изработва ръчно покани, кошници за подаръци, опаковка на дарове, украса на сватбени коли, сватбени аксесоари. Най-оригиналната й идея която предизвиква всеобщо одобрение и заразителен смях е  тортата от памперси . Но разбира се има и по сериозни изненади като торта от шоколадчета. Изработила е такава за десетгодишнината на сладкарница „Виена”.

  Ако искате сватбата ви да се отличава от другите по оригинални идеи можете да потърсите Мария. Тя споделя, че нейните клиенти са хора с нетрадиционно мислене. По принцип в Кърджали повечето младоженци гледат да копират от свои близки. Това прави сватбените тържества еднотипни. За оригинална украса и идеи не са необходими много пари.За сватба за около 100 души цената е около 600 лева. Това включва ръчно изработване от украса на масите до кутийката за паричния подарък.

 Мария споделя, че работи хобито си. Тя има специалност социални дейности и социална педагогика. Преди това е учила за моделиер- конструктор.

 Моите клиенти са най-добрите и аз си ги ценя,казва още Мария.

Георги Кулов

дарове
букет с бонбони
кошница
торта от шоколадчета
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини