Невярна съпруга на гурбетчия ражда,любовникът търси правата върху детето

Невярна съпруга на гурбетчия от Кърджали зачена и роди момченце от любовника си,но съда записа като баща съпругът.Така родения в Хасково Е. се оказва с двама татковци-единият по закон,другия биологичен.Историята се разиграва по време на развода на майката К.Е.Т. със С.Р.А.Това принуди майката да оспорва решението на Кърджалийския районен съд ,който отсъди бащинството на С.Р.А.Тя се аргументира с това,че от началото на 2010 г. е напуснала законния си съпруг ,не е имала интимни отношения с него.Докато траел развода К.Е.Т. живяла заедно със С.К.на квартира в Кърджали.Бракът на невярната съпруга и гурбетчията бил прекратен в края на 2010 г.Съдът записал за баща бившия съпруг.Законът предвижда едногодишен срок за обжалване на решението и жената го спазила.

 Бившият съпруг не е виждал малкия Е.Той твърди че не е баща на детето.Призовал и свидетели.Извършена е и медицинска експертиза,която доказва,че той не е биологичния татко.

Окръжният съд в Кърджали присъди бащинството на С.К. след като К.Е.Т. се врече,че не е имала сношения с друг мъж по време на развода си.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини