Цвета Караянчева към БСП: Ако работехте отговорно в област Кърджали, нямаше да се стигне дотам да се нарича „крепост на Доган”

„Госпожата от Кърджали в мое лице за 5 години, работейки на терен в Кърджали, обърна крепостта на Доган и там вече имаме 42 общински съветници. Ако вие отговорно работехте в област Кърджали, досега нямаше да се стигне дотам да се нарича „крепост на Доган”, каза Цвета Караянчева.

За АЕЦ „Белене” – ако вашето правителство 2007, 2008 и 2009 г. беше се престрашило да сложи един подпис, сега нямаше да обикаляте България и да събирате подписи в подкрепа. Явно и там има нещо нередно, от което сте се притеснявали, а сега го развявате като байряк. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева в лично обяснение след изказване на Румен Овчаров от Коалиция за България, предаде репортер на Агенция „Фокус” .

Относно Кърджали депутатката от ГЕРБ заяви - „Нямате нито една нормална структура в селата, в общините нямате издигнати кметове.” „Вашият лицемерен плач за ОЦК „Кърджали” моля да спре, защото там нещата се развиват, но държавата има определени възможности, когато предприятието е частно”, продължи тя. По повод хаосът с проектите във ВЕИ, тя припомни част от декларацията на ГЕРБ от петък: „През 2007 г. Тройната коалиция приема закон, според който всеки, който пожелае да построи такива централи в България, трябва да бъде присъединен задължително и да се плаща в продължение на 15 до 25 години. За фотоволтаиците определена цена на базата на този закон е между 718 и 823 лв. Цената на фотоволтаиците е намалена от 755 лв. през 2009 г. на 236 лв.”

Източник: Фокус

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини