Наш фотоклуб излага фотоси до НДК в София

Участници от Клуба по фотография към ОДК-Кърджали бяха избрани от компетентно жури да представят свои авторски фотографии на престижната изложба на открито на Моста на влюбените до НДК  в гр.София.

Това се случи по повод VІІ-я Фестивал на българското образование под патронажа на Министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, Министъра на физическото образование и спорта Свилен Нейков и Министъра на културата Вежди Рашидов.

   На VІІ-я Фестивал на българското образование се представиха над 200 образователни, спортни и културни институции и посетителския поток надхвърли 30 000 души.

    Един от атрактивните елементи на фестивала е изложбата на авторски фотографски творби на Моста на влюбените - място известно с престижните фотоизложби на открито, превърнало се в знаково пространство за фотографски изложби от национална и международна величина. От 20 април до 1 май на специалните изложбени конструкции на моста във формат 70/50 см. се представиха авторски фотографии  избрани от цялата страна.

    Виктория Грозева, Айгюн Салим, Адлен Адил, Викитория Бояджиева и Станимира Митрева представиха по забележителен и запомнящ се начин клуба по фотография при ОДК Кърджали с ръководител Антония Грозева. С 15 свои фотографии те плениха журито, публиката, жителите и гостите на София. Младите фотографи от Кърджали ще получат сертефикати и покани за участие във фотопленери.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини