Двама изнасилват един след друг непълнолетна в хотел,съдът не й вярва

Непълнолетната Д.М.Р. е била заключена и изнасилена в стая на хотел- ресторант през нощта на 10.09.2010 г. от свой познат,а половин час по-късно от напълно непознат.Д.М.Р. гостувала в гр.Д и с компания се веселила в хотел ресторанта до 23 часа. С нея били свидетелката Д.Х.Х. и дъщерите й и С.Е.М. Изнасилвачът С.Е.М.я заключил в стая и я принудил със сила да се съвокупли с него. Излязъл от стаята, след него влязъл друг,непознат с малко име Х. Той също насили момичето.

Демвойката се оплакала в досъдебното производстнво , че била изнасилена повторно и на следващия ден от С.Е.М.Той от своя страна твърдял,че се прибрал в Кърджали.

 Изнасилвачът обаче бил призован като свидетел,а не като обвиняем,а прокуратурата в Момчилград след година и половина разследване постановила, че няма престъпление. С това се съгласил и съдът в Момчилград. Причината е, че свидетелите по делото се разделили на две групи. Едните потвърждавали престъплението, другите го отричали.

Окръжният съд в Кърджали върна делото за ново разследване на прокуратурата, като определи   действията й като неправилни.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини