Като на филм! ОББ ошушкана за минута и половина!

Малко повече от минута е отнело на обирджиите да отмъкнат 200 бона

Двамата нападатели, които ограбиха клон на ОББ в Студенски град са си свършили „работата” за около минута и половина, коментират случая от СДВР.

Според криминалистите, в многогодишната си практика не са виждали нещо подобно – да се обира банка от мотористи. Скандализиращото в случая е, че въоръжените крадци не само са успели да дойдат до обекта на кражбата, но и са се измъкнали, отново възседнали превозните средства на две гуми.
За професионализъм и ловкост в тъмните машинации говори и времето, за което мотористите са отмъкнали около 200 бона от банковия офис – цялата криминална постановка се е разиграла за не повече от минута и половина.
От „Лягай по очи!”, което обирджиите са наредили на охранителя на клона до форсирането на гумите, вече с пълни с пари чанти, са минали някакви си секунди.
Или са адски добри, или всичко е било репетирано до съвършенство, коментират свидетели на банковия обир. В мненията най-често се споменава обстоятелството, че парите не са били в каса, а на плота на касиерката. Нещо, което прекалено натрапчиво накланя везните в посока на заговор.
На този етап, обаче, нито един от служителите не е разпитан. Всички са шок, заявяват униформени и отказват достъп на журналисти до банковите служители.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини