Ужас! Заплашват журналистка с киселина

Екатерина Анева е получила заплаха от кръвната мафия.

„Ще те залея с киселина!”, чува преди време в телефонната слушалка журналистката Екатерина Анева. Тогава прохождащата в професията дама работи за Нова телевизия и разследва кръвната мафия, а заплахата идва от страна на психически лабилен мъж, разказва електронното издание на в. „24 часа”.

В повод за заканата се превръща отказът от нейна страна да направи репортаж за него.

Не той обаче е най-страшният, категорична е Анева, която вече сякаш е надживяла този момент. Спомня си обаче ужасът, когато поръчани от кръвната мафия лица открили адреса й. Разучили къде живеят родителите й, изпочупили прозорците с камъни, а входната врата облели с червена боя. Заради тези действия, а и заради заплахите, които получила многократно – да спре да нищи проблема или ще пострада по-сериозно известно време Анева неотлъчно била придружавана от охрана.

Дали го е преживяла?! Твърди, че да! Но заплахите, които е получава по време на едни от първите си разследвания, определено са въздействали върху работата й на този етап.

Към този момент Екатерина Анева е едно от живите доказателства за това, че професията на разследващия журналист е за мъжки момичета. Момичета, които не се страхуват и не се отказват дори когато са тормозени и заплашвани, дори когато чуват страшната закана за заливане с кисилина.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини